søndag 29. september 2013

Mitt første blogginnlegg og min første serviett/te boks

Hei på dere.
Det er søndag og som vanlig, på søndager, så er det fotball på tv. Hjemme hos oss betyr det at min kjære sitter klar og vil aller helst ha med seg alt som skjer, kan ikke påstå at jeg er like interessert. Fant derfor på at jeg har lyst til å lage min egen blogg hvor jeg kan legge ut bilder av ting jeg lager. Satser nemlig på at jo tryggere jeg blir på papirhobbyen desto mer produserer jeg. Synes jo fortsatt dette er en tanke skummelt siden jeg har sittet og sett i mange flott blogger, der de flotteste kunstverk i papir blir publisert.

Jeg har også funnet ut at jeg er så takknemlig for alle dere som blogger om deres lidenskap for scrapbooking, kortlaging, strikking, hekling... Det er litt av en inspirasjon for en nybegynner som meg. Hvis man fortsatt kan kalles nybegynner da. Tror jeg har vært med i facebookgruppen "Scrappesyken" i godt og vel halvannet år. Har på denne tiden lært at det tar tid å bygge seg opp i en hobby som scrapping. Helt enkle kort har blitt produsert, både bursdags og julekort. Har også hatt en utfordring fra svigermor som innebar invitasjoner og bordkort til en dobbel 70 års dag. Når jeg bare finner bildene jeg tok av dette arbeidet så skal jeg selvsagt få lagt det ut.

Siste produksjon på hobbyrommet her i huset var, for meg, av det litt mer avanserte slaget. Min søster introduserte meg til bladet "Ett trykk", og da var jeg solgt. Har nå begynt og abonnere på det, og bestilte i samme slengen med meg nr 2 fra i år. Inni dette bladet var det et bilde av en nydelig serviett/te boks, som jeg tenkte kunne være en flott vertinnegave. "Ett trykk" henviste til bloggen "Mariannes Papirverden", hvor hun også har lagt ut tutorialen jeg har lånt. Så tusen takk til deg, Marianne!

Boksen min ble slik:


Papiret er kjøpt på Nille for en stund tilbake siden, og stemplet er fra Sarah Kay. Motivet er fargelagt med fargeblyanter. Skal se om jeg får tatt noen bedre bilder av boksen og legge ut også, men nå er i hvert fall første innlegg i min aller første blogg produsert.

Tusen takk til dere som har lest dette og kommentarer mottas med takk :)

Ønsker dere alle en nydelig søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar